Artık Hesap ve Kodlar Günlük Güncelleniyor!

2019 Yılında Çıkacak Oyunlar – PC | PS4 | XBOX

0

Resident Evil 2

Yayın tarihi: PC’de 25 Ocak’ta, Xbox One ve PlayStation 4’te.

Efsanevi hayatta kalma korkularının yeniden yaratılması. Orijinaline kıyasla, ilk önce oyunun görsel kısmı değişecek. Karakterler, ortamlar ve nesneler çok farklı görünecek. Ancak arsa ve ana oyun mekaniği yaklaşık aynı kalacaktır. Raccoon City etrafında seyahat etmeniz, insanları kurtarmanız, zombileri öldürmeniz ve kullanışlı eşyaları bulmak için yerleri keşfetmeniz gerekecek.

"

Kingdom Hearts III

Serinin, franchise evrenindeki karakterlerin farklı Disney dünyalarında seyahat ettiği ve çizgi karakterlerle birlikte kötülükle savaştığı yeni bölüm. Oyuncular “Karayip Korsanları”, “Herkül”, “Rapunzel”, “Karlar Ülkesi”, “Sevimli Canavarlar”, “Oyuncak Hikayesi” ve diğer dünyaları ziyaret edebilecekler.

"

Crackdown 3

Yayın tarihi: PC ve Xbox One’da 15 Şubat.

Açık dünyadaki eylemin Microsoft’tan uzun zamandır beklenen bir devamı. Crackdown’ın ana özelliği, kahramanın insanüstü yeteneklerinin de yardımıyla, mümkün olan her şeyin toplam imhası olmuştur. Üçüncü bölüm bu geleneği sürdürüyor. Geliştiriciler, gerçek zamanlı olarak buluttaki tüm hasarı hesaplayan özel bir teknoloji bile yarattı.

"

Far Cry: New Dawn

Yayın tarihi: PC’de 15 Şubat, Xbox One ve PlayStation 4.

Far Cry 5’in olaylarından 17 yıl sonra gerçekleşen Far Cry’nin yeni bölümü. Kıyamet sonrası Montana’da: şehir bitki örtüsü ile kaplıydı, insanlar küçük yerleşimlerde yaşıyorlar. İki ilçede bütün ilçe ana kötüler tarafından korku altında tutuluyor. Oyuncunun çetelerine hem klasik bir ateşli silah, hem de dairesel ateş testereleri gibi bir top ateşi gibi el sanatları silahlarıyla yardım etmesi gerekecek.

"

Anthem

Yayın tarihi: 22 Şubat PC’de, Xbox One ve PlayStation 4’te.

Mass Effect ve Dragon Age’in yaratıcılarından yeni bir oyun servisi. Marşı’da, oyuncular korkunç canavarların yaşadığı sıradışı bir dünyayı keşfetmek ve dik uçan kostümlerde (Iron Man’lar gibi) rakiplerle savaşmak zorunda kalacaklar. Oyunun yapısı Destiny’ye benzer olacaktır: gruplar halinde birleşme ve farklı yerlere seyahat etme, görev ve baskınları tamamlama fırsatı olduğu varsayılır. Aynı zamanda, sunucuya sadece birkaç düzine insan katılabilir.

"

Metro: Exodus

Yayın tarihi: 22 Şubat PC’de, Xbox One ve PlayStation 4’te.

Evren “Metro” Dmitry Glukhovsky’de bir dizi oyunun devamı. Önceki bölümlerden Exodus, temelde yarı açık bir dünya olacağı gerçeğinden farklıdır. Oyuncu devasa bir yere gelecek, onu keşfedecek, büyük ve küçük görevleri tamamlayacak ve bir sonraki bölgeye gidecektir. İsmin aksine, oyun çoğunlukla açık havada, nefes almak için güvenli olan yer alacak.

"

Devil May Cry 5

Yayın tarihi: 8 Mart PC, Xbox One ve PlayStation 4’te.

Uzun bir aradan sonra, Devil May Cry imtiyazı köklerine geri döndü. Ana karakterler arasında yine Dante ve Nero ile oyunun konusu serinin önceki bölümleriyle bağlantılı. Dünya şeytanlar tarafından saldırıya uğradı, bu da ünlü avcıların tekrar işe gitme zamanı. Yenilikler arasında, Nero için her biri benzersiz yetenekler ya da kazanımlar sağlayan Wro adında bir kahraman olan değiştirilebilir protez eller dikkat çekmeye değer.

"

The Division 2

Yayın tarihi: PC, Xbox One ve PlayStation 4 için 15 Mart.

Ubisoft’tan çok oyunculu bir aksiyon oyununun devamı. Terk edilmiş bir şehirde arkadaşlarınızla görev yapmanız gerekiyor. Eylem New York’tan Washington’a taşınacak, yeni tipte operatörler, silah türleri ve gereçler olacak. Geliştiriciler, ilk bölümün deneyimini dikkate aldıklarını söylüyorlar: bu sefer oyun içi içeriğe özel bir vurgu yapıldı.

"

The Sinking City

21 mart PC, Xbox One ve PlayStation 4.

Lovecraft’tan ilham alan bir oyun. Dedektif gizemli bir şehre varır ve sakinlerinin neden bu kadar garip davrandıklarını anlamaya çalışır. Eski tanrılar ve tarif edilemez korku ektedir.

"

Sekiro: Shadows Die Twice

Yayın tarihi: 22 Mart PC’de, Xbox One ve PlayStation 4’te.

Dark Souls ve Bloodborne’ün yaratıcılarından yeni bir oyun. Başlık rolünde – Japon folklorundan insanlarla, şeytanlarla ve yaratıklarla savaşan bir samuray. Dışarıdan, eylem, Dark Souls’a çok benziyor ama farklılıklar var. Mesela, burada kahraman bir kanca gibi cihazları kullanıyor ve gizli bir şekilde hareket edebiliyor.

"

Mortal Kombat 11

Yayın tarihi: PC’de 23 Nisan, Nintendo Switch, Xbox One ve PlayStation 4.

Mortal Kombat dövüş oyunları serisindeki bir başka oyun. Onun hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmiyor, ancak önceki bölümün tüm ana karakterlerini, mikro dönüşümleri ve çok fazla zulmü bekleyebilirsiniz.

"

Days Gone

Çıkış tarihi: 26 Nisan PlayStation 4’te.

Özel Sony, bir zombi kıyametinde hayatta kalan bir motorcu hakkında. Kahraman doğal yerlere seyahat edecek, yürüyen ölülerle savaşacak ve işçiliği yapacak malzemeleri arayacak. Zombilere ek olarak, rakipler arasında hala canlı haydutlar olacak. Hemen hemen her iş farklı şekillerde yapılabilir: saklanarak veya açıkta, ateşli silahlar, patlayıcılar veya yaylı tüfek yardımı ile.

"

Rage 2

Yayın tarihi: PC’de 14 Mayıs, Xbox One ve PlayStation 4’te.

İlk Öfke oyun topluluğu tarafından soğukça kabul edildi. O zamanki asıl demir, oyun motoruyla zorlukla başa çıkabiliyordu, oyun monotondu ve renk gamı ​​çok korktu: o günlerde, kahverengi atıcıların bir sürü vardı. Bu nedenle Rage 2’nin birinci kısımla ilgisi yok. Bu, vurgulamanın öncelikle eğlenceye verildiği dinamik ve renkli bir aksiyon oyunudur. Bu yüzden, her yöne uçan birçok güzel cinayet, patlama ve vücudun bazı kısımları olacak.

"

Shenmue III

Yayın tarihi: PC ve PlayStation 4’te 27 Ağustos.

Ünlü aksiyon serisinin üçüncü bölümü. İlk Shenmue, GTA III’den iki yıl önce – 1999 yılında Sega Dreamcast’te çıktı ve açık dünyadaki ilk üç boyutlu oyunlardan biriydi. Oyuncular daha sonra yüksek etkileşimli ortam tarafından vuruldu. Bir otomat makinesinde soda almak ya da tanıştığı neredeyse herkesle yürekten kalbe sohbete başlamak mümkündü. Üçüncü bölümde, bu özellikler korunacak ve belki de daha çok, beceri dalları ve itibar sistemi olacaktır: karakterlerin ana karaktere olan tutumu onun davranışlarına bağlı olacaktır.

"

Biomutant

Yayın tarihi: PC, Xbox One ve PlayStation 4’te 2019’da

Kıyamet sonrası bir dünyada düz hatlı hayvanların dövüş sanatları, silahlar ve ateşli silahlar kullanarak kavga ettiği bir eylem. Çok hoş görünüyor ve oyun bile bir peri masalı duygusu yaratan anlatıcı tarafından sürekli olarak yorumlanıyor. İlerlerken, karakterin genetik kodunu değiştirebilecek, yeni beceriler keşfedebilecek ve özelliklerini ayarlayabileceksiniz.

"

Control

Yayın tarihi: PC, Xbox One ve PlayStation 4’te 2019’da

Oyun Max Payne ve Alan Wake’in yaratıcılarından. Ana karakter, binayı ele geçiren gizemli kuvveti ortadan kaldırmaya çalışan New York’ta gizli bir ajansın yöneticisi. Bu kolay bir iş değil: karanlık enerji yüzünden mimarlık sürekli değişiyor, fizik yasaları kırılıyor ve insanlar çıldırıyor. Neyse ki, özellikle bu gibi durumlarda, kahramanın doğaüstü yetenekleri var.

"

Doom Eternal

Yayın tarihi: PC, Xbox One ve PlayStation 4’te 2019’da

Doom 2016’yı yeniden başlatmaya devam edin. İlk kısım sıcak bir şekilde karşılandı. Oyuncular çılgın oyun dinamiklerini ve şeytanların yıkılmasında ana karakterin yaratıcılığını beğendiler. Tüm bunların neticesinde bu daha da arttı. Yeni düşmanlar, bir alev makinesi gibi silahlar, kendisini yüzeylere ve düşmanlara çekmek için bir kancalı kedi vardı ve eylem, şeytanlar tarafından ele geçirilen Dünya’ya taşındı.

"

Gears 5

Yayın tarihi: PC ve Xbox One’da 2019’da .

Popüler Gears of War serisinin yeni kısmı, dördüncü bölümdeki karakterlerden biri olan Kate’in hikayesini anlatıyor. Kooperatif bekleyen oyuncular (tek bir cihaz veya çevrimiçi), grafikler ve dünyanın kaderi için savaş güncellendi. Her şey her zamanki gibi.

"

Luigi’s Mansion 3

Yayın tarihi: Nintendo Switch’te 2019’da

Nintendo’nun favori hayranlarından birinin serisine devam etmesi. Luigi’nin Konağı’nda, Luigi hayaletlerle dolu bir konağa girer ve elektrikli süpürge gibi görünen özel bir cihazla savaşır. Üçüncü bölüm hakkında pek bir şey bilinmemekle birlikte, Nintendo’yu bilmek, nesneler ve düşmanları sıkılaştırmaya dayanan birçok yaratıcı oyun mekaniği bekleyebilir.

Ori and the Will of the Wisps

Yayın tarihi: PC ve Xbox One’da 2019’da .

Popüler Bağımsız Yapım Platformu Ori ve Blind Forest’a devam edin. İlk bölüm çarpıcı iki boyutlu grafikler ve oynanış için hatırlanmıştı; ana karakterin konumlara taşınması alışılmadık becerilerine dayanıyordu – keskin gerizekalı ve zıplamalar. İkinci bölümde, oyuncular ölmekte olan ormanı ziyaret edecek ve baykuş tarafından yeni bir karakterle tanışacaklar.

"

The Outer Worlds

Yayın tarihi: PC, Xbox One ve PlayStation 4’te 2019’da

https://youtu.be/MGLTgt0EEqc

Fallout’un yaratıcılarından Action-RPG: New Vegas ve Eternity Pillars. Oyuncu, hazırda bekletme modunda kalan insanları kurtarmak zorunda kalacak olan uzay kolonisinin rolünü deneyecek. Yol boyunca düzinelerce karizmatik karakterle karşılaşacak ve ana karakterin eylemleri arsa olaylarını ve farklı hiziplerin tutumlarını etkileyecektir.

"

Skull & Bones

Yayın tarihi: PC, Xbox One ve PlayStation 4’te 2019’da

Assassin’in Creed IV: Black Flag gemilerinden gelen savaşlardan ilham alan Ubisoft’tan korsan eylem. Oyuncular takımlar kurabilecek, düşman gemileri ateşleyip çarpacak, onları uçağa binip soymaya başlayacak.

"

Star Wars Jedi: Fallen Order

Yayın tarihi: PC, Xbox One ve PlayStation 4’te 2019’da

"

Son zamanlarda EA satın alan Titanfall yaratıcıları, Star Wars evreninde bir oyun üzerinde çalışıyor. “Sith’in İntikamı” olaylarından sonra mucizevi bir şekilde hayatta kalan genç bir Padawan’ın hikayesini anlatıyor. Şimdiye kadar bu, Düşmüş Düzen hakkında bilinen her şeydir.

Wolfenstein: Youngblood

Yayın tarihi: PC, Xbox One ve PlayStation 4’te 2019’da

Kooperatifi özellikle vurgulayarak Wolfenstein serisinin ayrılması. Atıcının hareketi, Wolfenstein 2 olaylarından 19 yıl sonra Paris’te ortaya çıkacak ve ana karakterleri, Jess ve Sof isimli BJ Blaskowitz’in ikiz kızları olacak. Yakalanan Fransa’da babalarını arayacaklar ve her zamanki gibi yüzlerce Naziyi öldürecekler.

"

 

Yorumu Gönder