Artık Hesap ve Kodlar Günlük Güncelleniyor!

Öğrenci Tabletleri Hangileri? En İyi Öğrenci Tabletleri

0

2023 öğrenci tabletleri kapsamında ihtiyacın oldukça artacağı bir yıl olmaya aday. Geçtiğimiz yılki koşullar sebebiyle eğitimlerin evden devam etmesi dizüstü bilgisayar ve tabletlere yönelik ihtiyacın artmasına neden olmuştur. Bu yıl da aynı şartlarda devam eden eğitim yöntemleri, aileleri en iyi öğrenci tableti hangisi sorusunu sormaya yönelmiştir.

Tabletler, gerek boyutları gerekse de fiyatları bakımından dizüstü bilgisayarlara kıyasla çok daha ekonomik çözümler sunmaktadır. Farklı boyutlarda, farklı fiyat aralıklarında kısaca ifade etmek gerekirse her bütçeye uygun bir tablet bulmak mümkündür.

Öğrenci Kullanımına Uygun En İyi Tabletler

Samsung Galaxy Tab A
Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A

Telefon konusunda olduğu gibi tablet konusunda da uygun fiyatlı ve yüksek performanslı geniş çözümler sunan Samsung, Galaxy Tab A modeliyle öğrencilerin derslerine yönelik ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek ve onlara yardımcı olabilecek bir modele sahip. 10,1 inch ekran boyutu her tür eğitim uygulamasının kullanımını kolaylaştırırken, 32 GB hafızası sayesinde tüm ders materyalleri için yeterli bir alan sunuyor. Ayrıca, başta Zoom, EBA olmak üzere birçok uygulamanın aynı anda çalışmasını kaldırabilecek büyüklükteki 2 GB RAM ile oldukça iyi bir alternatif konumundadır.

Yüksek pil ömrü sunan Samsung Galaxy Tab A, 8 MP çözünürlüğündeki kamerasıyla görüntülü uygulamalar için oldukça yeterli bir performans sunacaktır. Fiyat açısından ise ortalama 1,500 TL seviyesindeki fiyatı ile bütçe dostu bir model olmayı başarıyor.

Huawei Mediapad T5
Huawei Mediapad T5

Huawei Mediapad T5

Samsung ve Apple gibi devlerin hemen ardından gelen ve bütçe dostu çözümler sunan Huawei, Mediapad T5 ile çok yönlü bir kullanım vaat ediyor. 2,35 GHz işlemcisi ile işlemci ağırlıklı eğitim ve çizim uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabilecek performansının yanı sıra, yüksek artırılabilir depolama alanıyla farklı tarzdaki kullanımlar için fazlasıyla yeterli bir alan sunuyor. 10,1 inch ekranı tüm uygulamalar için yeterli bir ekran boyutu sunarken, 16 GB hafıza ile birlikte kullanım avantajını bir arada sunuyor. Ayrıca, IPS paneli ile ekran üzerinde görüntülenen tüm fotoğraf ve videoların yüksek kaliteli bir biçimde aktarılması sağlanıyor.

Modelde yer alan 5 MP kamera, günlük kullanım açısından yeterli olarak kabul edilebilecek seviyede. Android 8.1 işletim sistemiyle güncel tüm uygulamaları çalıştırabilecek bir standarda sahip. 5100 mAh pil gücüyle, uzun süreli bir kullanım olanağı sunuyor. Huawei Mediapad T5, fiyat olarak oldukça rekabetçi ve bu yönü sayesinde, öğrenciler için fazlasıyla avantajlı bir seçim olmayı başarıyor. 1,200 TL civarındaki fiyatıyla 2021 öğrenci tabletleri arasında iyi bir alternatif.

Huawei Mediapad T5
Hometech HT 8C

Hometech HT 8C

Tablet konusunda yerli bir alternatife yönelmek isteyenlere uygun olan Hometech HT 8C, 7,85 inch ekran boyutuna sahip. 315 gr değerindeki ağırlığıyla bu tableti yanınızda taşımak oldukça kolay olacaktır. 16 GB depolama kapasitesi ise günlük kullanım açısından yeterli düzeyde. Daha bütçe dostu bir seçim yapmak isteyen kişilere uygun bir alternatif olan HT 8C 480 TL seviyelerindeki fiyatlarla satışta yer alıyor.

Alcatel 1T
2021 Öğrenci Tabletleri Arasında Bütçe Dostu Alcatel 1T

Alcatel 1T

2021 öğrenci tabletleri arasında yer alan bütçe dostu alternatiflerden bir başkası olan Alcatel 1T, teknoloji dünyasının en eski markalarından bir tanesi olan Alcatel’in başarılı bir modeli. 10 inch ekran boyutu ve hafif ağırlığıyla dikkat çeken bu bütçe dostu model, 1,6 GHz işlemici hızı ve 16 GB hafızasıyla başta eğitim uygulamaları olmak üzere günlük kullanılabilecek türdeki uygulamalar için yeterli bir donanıma sahip. Fiyat açısından değerlendirildiğinde, Alcatel 1T alternatiflerinden daha düşük seviyedeki 650 TL seviyesindeki fiyatıyla dikkat çekmeyi başaran bir ürün.

Samsung Galaxy Tab S6
Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S6

Daha yüksek bütçeli bir seçenek arayanlara uygun olan Galaxy Tab S6 klavyesi ve standı ile öğrencilerin ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunuyor. 512 GB hafıza, 10 inch ekran ve Android 9 sürümüyle birlikte oldukça güncel bir model. Fiyat bakımından 4,700 TL seviyesinde olmasıyla daha kapsamlı bir alternatif arayan öğrenciler için uygun oluyor.

Yorumu Gönder