Artık Hesap ve Kodlar Günlük Güncelleniyor!

2022 Mercedes-AMG EQS Kalite, Deneyim ve AMG!

0

Mercedes AMG’nin Elektrikli modeli olacak olan 2022 Mercedes-AMG EQS modeline yakından bakıyoruz. Bu otomobil şayet Türkiye piyasasına girerse çok dikkat çekecek teknik özellikler ve donanıma sahip olacak.

2 zlNT

Mercedes, S-Sınıfı lüks düzeylerine sahip amiral gemisi bir elektrikli sedan üreterek Tesla ile baş başa gidebileceğini piyasaya kanıtladı. Bu otomobil EQS Sedan’dı. Artık Mercedes, harika yaratımını AMG departmanına devretti. 2022 Mercedes-AMG EQS, standart modelde sevdiğimiz özellikleri geliştirmek için geliyor.

1 PisW

Bu, uygun bir seri üretim modelinden daha çok, bir stant arabası olan son derece sonlu SLS Electric Drive‘ı saymazsak, AMG rozeti takan birinci üretim modeli oluyor.

3 GI4D

Kimi meraklılar, elektrikli araca geçişin AMG ticari marka işaretini kaldıracağından kaygı duyabilir, fakat AMG EQS‘yi piyasaya sürdükten sonra, insanların akaryakıtlı motoru olmayan heyecan verici bir Mercedes otomobil yapabileceğinden artık eminiz.

4 n275

Mercedes, AMG’nin geleceğini deneyimlemek için bizi Los Angeles ve Palm Springs ortasındaki kanyon yollarında bu aracı test etti.

Yorumu Gönder